Izrada internet stranica

Kvaliteta Vaših Internet stranica je posjetnica koju dajete svijetu. O kvaliteti i rafiniranosti Vaših internet stranica direktno ovisi dojam koji ćete ostaviti potencijalnim klijentima. Na globalnom tržištu postoji velik broj tvrtki koje se bave istom djelatnošću kao i Vi, a prvi korak koji napravi svaki kupac je da se na internetu informira o onome što ga zanima.

Kvaliteta Internet stranica i proizvoda ili usluga prezentiranih putem njih u direktnom su međusobnom odnosu. Tvrtke koje imaju kvalitetne usluge ili proizvode, iste žele prezentirati na najbolji moguć način jer znaju da će time poboljšati prodaju i odnos s klijentima. Potencijalni i postojeći klijenti izvrsno razumiju taj odnos i pokazuju veći stupanj povjerenja prema brandovima koji imaju kvalitetne mrežne stranice.

ARBORETUM ima dugogodišnje iskustvo u izradi Internet stranica. Sve naše internet stranice elegantno su dizajnirane i ispravno se prikazuju na svim modernim preglednicima, uključujući mobilne uređaje. Svaka naša mrežna stranica se zasniva na sustavu za upravljanje podatcima (CMS) na hrvatskom jeziku koji je jednostavan za uporabu i za koji su osigurane redovite sigurnosne nadogradnje i održavanje.

Svakako nas kontaktirajte s upitom, ili dođite do nas na sastanak, kako bi mogli izraditi optimalnu ponudu za Vas.

Izrada internet trgovina

Broj ljudi koji kupuje na Internetu svake godine raste, a značajno se povećava i godišnji promet usluga i dobara kojima se trguje na Internetu. Neke od najvrjednijih tvrtki na svijetu svoj uspjeh duguju Internet trgovini. Poimenice, to su Apple, Amazon, PayPal, Alibaba, eBay, itd.

Internet trovina ima niz prednosti u odnosu na tradicionalnu trgovinu. Troškovi vođenja posla su znatno manji, a fleksibilnost i doseg u trgovini dramatično veći. Konkretno, na Vašu lokaciju netko možda neće nikada doći, ali putem internet trgovine moguće je prodati proizvode i usluge u cijelom svijetu.

Ako imate atraktivan proizvod i spremni ste uložiti nešto truda i energije u razvoj Internet trgovine, uloženo će Vam se višestruko vratiti. ARBORETUM razvija internet trgovine za potrebe poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

Sustav za naplatu kreditnih kartica se ugovara posebno, s time da ga nije nužno imati ukoliko želite poslovati putem PayPal-a, virmanski ili slanjem robe pouzećem.

Izrada internet trgovine je zahtjevan proces koji zahtjeva puni angažman. Ako želite otvoriti internet trgovinu, svakako nas kontaktirajte s upitom ili dođite kod nas na sastanak. Potrebe svakog klijenta se razlikuju, a naš pristup izradi internet stranica i internet trogivina je individualan, jer nam je cilj sa svakim klijentom ostvariti dugogodišnju uspješnu suradnju.

Cloud Hosting

ARBORETUM CloudHosting je usluga razvijena paralelno s razvojem usluge ARBORETUM CloudMail (elektronička pošta za poslovne korisnike), s garantiranom 100% dostupnošću.

Servis se zasniva na rješenjima najvećeg svjetskog pružatelja usluga u oblaku (Cloud). Svaki segment hosting usluge je odvojen i radi na specijaliziranom redundantnom podsustavu koji ima samo jednu funkciju, čime se postiže efikasnost rada i visok stupanj sigurnosti i dostupnosti koji je superioran drugim rješenjima.

CloudHosting usluga je skalabilan servis koji se bez zadrške prilagođava bilo kojoj dinamici pristupa korisnika Vašim internet stranicama, bez pada brzine pristupa ili poruka o nedostupnosti servera.

ARBORETUM CloudHosting usluga uključuje 1000 MB prostora za internet stranice, 100 računalnih ciklusa (utrošak procesorske snage za prikaz stranica) i 10 GB prometa na mjesečnoj bazi. Usluga je dostupna isključivo za ARBORETUM klijente i ne prodaje se odvojeno. Usluga u potpunosti pokriva potrebe najvećeg broja korisnika.

Fotografiranje

ARBORETUM nudi usluge profesionalnog fotografiranja i računalne obrade fotografije za online prezentacijske i druge potrebe.

Domovinski most - osvjetljenje Autocesta, čvor Varaždin - osvljetljenje Industrijski pogon na križanju Slavonske avenije i Radničke ceste Testiranje Naval 19 brodice Industrijski proizvodni pogon Industrijski proizvodni pogon - savijačice i prateća oprema Pakiranje elektrotehničkih proizvoda Proizvodnja elektroinstalacijskih ormara Tračna linija za termoplastifikaciju GE Fanuc industrijski laser Profesionalni kuhinjski elementi Profesionalna kuhinja - detalj Grijaća ploča, detalj Artemide Mercury svjetiljka Detalj keramičke posude za jelo Šalice za čaj od fine keramike Žabac Vitra - Golubice Detalj mooi Raimond svjetiljke Detalj mooi svjetiljke "Brave new world" s led žaruljom Detalj Ingo Maurer Zettel'z 5' svjetiljke Makrofotografija magnetne glave tvrdog diska - glava je širine 3mm Rudni bakar Kristali kvarca - uzorak je širine 18 mm Kristali vanadinita - najveći kristal je veličine 3x4 mm Krsitalizacija galenita - struktura je 21mm visoka i 25mm široka Mikrofotografija mikroprocesorskog silikonskog wafer-a

Tipovi fotografije na koje se usluga odnosi su fotografiranje interijera i eksterijera objekata, arhitektonska fotografija, fotografiranje proizvoda i procesa proizvodnje te precizna fotografija u boji i makrofotografija do uvećanja 1:1. Ovisno o dogovoru, usluga može biti uključena u cijenu izrade internet stranica, a izvan tih okvira se naplaćuje 200 HRK + PDV, plus putni troškovi.

Dizajn logotipa

Neovisno imate li tvrtku već niz godina ili ste ju tek osnovali, izrada novih Internet stranica je idealna prilika za izradu lijepo dizajniranog i upečatljivog logotipa! Logo se dizajnira sukladno Vašim željama i obzirom na djelatnost Vaše tvrtke, ustanove ili udruge, u suradnji s akademskim umjetnicima.

Paketi i cijene

Potrebe i želje svakog klijenta se razlikuju, tako da se cijena izrade web rješenja prilagođava individualno. Izrada može biti naplaćena u komadu, ili paušalno, u ovisnosti što Vam više odgovara. Ako je u pitanju mjesečni paušal, u njega se mogu uključiti kompletni troškovi izrade, održavanja i smještaja internet stranica, izrade logotipa, fotografiranje, itd.

Kontakt

Naše radno vrijeme je od 8:00 do 16:00 sati.

Pošaljite nam poruku

Ova forma će nam poslati E-mail. Klikom na "Pošalji" slažete se da se Vaši podatci uneseni u ovu formu koriste kako bi Vas se povratno kontaktiralo. Vaši podatci neće biti pohranjeni u zasebnu bazu podataka niti će biti obrađivani ili korišteni u druge svrhe.

OIB: HR34220100573 IBAN: HR8823600001101853311 E-MAIL: info@arboretum.hr TEL: +385 (1) 2755 381